Novice, obvestila

Šesto skupno usposabljanje ARIS in SPIRIT Slovenija: Umetna inteligenca – teoretični uvid in praktična uporaba v slovenskem prostoru, 27. marec 2024

     

Šesto skupno usposabljanje Javne agencije za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije (ARIS) in Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje investicij, podjetništva in internacionalizacije (SPIRIT) bo potekalo v City Hotelu Ljubljana 27. marca 2024. Zaradi velikega zanimanja za usposabljanje na tematiko umetne inteligence, ki smo ga izvedli v januarju 2024, smo se odločili, da dogodek s to vsebino ponovimo. Dne 27. 3. 2024 bomo podrobneje spoznali področja umetne inteligence ter njene aplikativne uporabe v slovenskem podjetniškem ekosistemu s predstavitvami dobrih praks.

Dogodek se izvaja v okviru Načrta za okrevanje in odpornost, 3. razvojnega področja »Pametna, trajnostna in vključujoča rast« in komponente RRI – »Raziskave, razvoj in inovacije« ter Reforme A: »aktivnosti krepitve ARIS in sistema upravljanja R&I (C3.K8.RA)«.

Dogodek financira Evropska unija – NextGenerationEU.

Na voljo je še nekaj prostih mest. Obvezna je prijava preko naslednje povezave: https://anketa.arrs.si/a/c87292bb

 

Na voljo je program dogodka.