Dogodki

Delavnica za vodje raziskovalnih programov

Prostori Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS, Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana
Marec 2019

Javna agencija za raziskovalno dejavnost RS na predlog Znanstvenega sveta agencije organizira delavnico za vodje raziskovalnih programov na temo prijave na Javni poziv za financiranje raziskovalnih programov javnih raziskovalnih organizacij – 2019 in Javni razpis za financiranje koncesioniranih raziskovalnih programov – 2019, ki se je lahko udeležijo v enem od naslednjih terminov:

  • sreda, 6. marec 2019 ob 10. uri,
  • četrtek, 7. marec 2019 ob 13. uri,
  • sreda, 13. marec 2019 ob 10. uri,
  • četrtek, 14. marec 2019 ob 13. uri.

Namen delavnice je predstavitev javnega poziva in javnega razpisa ter pozivne oz. razpisne dokumentacije, vključno z načinom izpolnjevanja in oddajo prijave.

Na delavnico agencija vabi vodje raziskovalnih programov, ki se jim v letu 2019 izteče obdobje financiranja ter vodje morebitnih novih prijav ali prijav za preoblikovanje raziskovalnih programov. V primeru odsotnosti vodje v zgoraj navedenih terminih se delavnice lahko udeleži član/ica programske skupine ali predstavnik/ica prijavitelja.

Delavnice  bodo potekale v prostorih Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS, Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana, v sejni sobi v 1. nadstropju.

Na delavnico se lahko prijavite na elektronski naslov delavnica2019@arrs.si, v sporočilu pa navedite naslednje podatke:

 

Ime in priimek
udeleženca/ke
Šifra programa Raziskovalna organizacija Datum
delavnice
Rezervni datum
delavnice
         

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da ob prijavi na delavnico navedete dva možna termina udeležbe.

Na posamezno delavnico se lahko prijavite najkasneje dva dni pred izvedbo posamezne delavnice oz. do zapolnitve prostih mest.