Iskanje    Kazalo    Novo    O agenciji    e-pošta   
English  
   
Domov
 > Raziskovalna infrastruktura > Raziskovalna oprema > Pregled
Raziskovalna infrastruktura
Raziskovalna oprema
Pregled
Evidenca raziskovalne opreme

Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije je pričela vzpostavljati evidenco raziskovalne opreme, ki je bila sofinancirana s sredstvi agencije. Evidenca poleg osnovnih podatkov o raziskovalni opremi (naziv, šifra raziskovalne oziroma programske skupine, skrbnik opreme, leto nabave, nabavna vrednost, namembnost, idr.) vključuje tudi podatke o možnem dostopu do raziskovalne opreme, njeni uporabi, izkoriščenosti in ceni za uporabo raziskovalne opreme.

Evidenca je nastala na temelju poziva raziskovalnim organizacijam, ki so prejele sredstva agencije za sofinanciranje nakupov raziskovalne opreme, za posredovanje podatkov o raziskovalni opremi, ki je v uporabi. Raziskovalne organizacije mesečno poročajo o uporabi in izkoriščenosti raziskovalne opreme.

Evidenca raziskovalne opreme se na temelju posredovanih podatkov raziskovalnih organizacij tekoče dopolnjuje. V nadaljevanju objavljamo evidenco raziskovalne opreme s podatki o mesečni uporabi in izkoriščenosti raziskovalne opreme.
 

Stran ureja: Špresa Neziri Zadnja sprememba: 29.07.2016
Datum: 31.12.2010