Iskanje    Kazalo    Novo    O agenciji    e-pošta   
 
   
Domov
 > Raziskovalni programi > Novice
Raziskovalni programi
Novice, obvestila
Obvestilo prijaviteljem na javni poziv oziroma javni razpis za raziskovalne programe – zamik objave

Do prejema sklepa pristojnega ministrstva in morebitnih usmeritev za ustanovitev novih raziskovalnih programov objava javnega poziva in javnega razpisa za raziskovalne programe ni možna

(Ljubljana, 12. 3. 2020) Ker pristojno Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport še ni izdalo usmeritev in sklepa o javnem razpisu za financiranje koncesioniranih raziskovalnih programov v letu 2020, sta ga dne 4. 3. 2020 Znanstveni svet agencije in Upravni odbor agencije k temu pisno pozvala. Do prejema sklepa ministrstva in morebitnih usmeritev za ustanovitev novih raziskovalnih programov objava Javnega poziva za financiranje raziskovalnih programov javnih raziskovalnih organizacij – 2020 (v nadaljevanju: javni poziv) in Javnega razpisa za financiranje koncesioniranih raziskovalnih programov – 2020 (v nadaljevanju: javni razpis) ni možna.

Agencija bo po objavi javnega poziva in javnega razpisa tudi letos organizirala delavnice na temo priprave prijavne vloge.

Pogoji javnega poziva oziroma javnega razpisa in vzorec prijavne vloge v letu 2019 so dosegljivi na povezavah http://www.arrs.si/sl/progproj/rprog/razpisi/19/poziv-razisk-programi-19.asp in http://www.arrs.si/sl/progproj/rprog/razpisi/19/razpis-koncesija-rp-19.asp.

Stran ureja: Silvia Bodanec Datum: 12.03.2020