Mednarodno sodelovanje

Kitajska

Rezultati razpisov in pozivov

Rezultati Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Ljudsko republiko Kitajsko v letih 2017 – 2018

Objavljamo izbor prijav za sofinanciranje z Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Ljudsko republiko Kitajsko v letih 2017 – 2018 (Uradni list RS, št. 19/2016) v obliki Protokola 11. zasedanja slovensko-kitajskega odbora za znanstveno in tehnološko sodelovanje, ki sta ga dne 09. novembra 2016 v Nanjingu podpisala dr. Tit Neubauer, vodja Službe za mednarodne sodelovanje in evropske zadeve iz Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije, in g. Ye Dongbai, generalni direktor Oddelka za mednarodno sodelovanje, Ministrstvo za znanost in tehnologijo Ljudske republike Kitajske.

Slovensko-kitajski odbor je izmed 55 skupnih prijav izbral v sofinanciranje 22 prijav, ki so navedene v Prilogi II. Protokola 11. zasedanja slovensko-kitajskega odbora za znanstveno in tehnološko sodelovanje.

 

Priloga:
  • Protokol 11. zasedanja slovensko-kitajskega odbora za znanstveno in tehnološko sodelovanje