Iskanje    Kazalo    Novo    O agenciji    e-pošta   
 
   
Domov
 > Mednarodno sodelovanje > Dvostransko > Države > Turčija > Rezultati razpisov in pozivov
Mednarodno sodelovanje
Turčija
Rezultati razpisov in pozivov
Rezultati Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Republiko Turčijo v letih 2019–2022

8. maja 2019 je potekalo zasedanje Meddržavne komisije za sodelovanje med Slovenijo in Turčijo za izbor skupnih projektov mobilnosti na področju znanstvenega sodelovanja. Slovensko delegacijo je vodila dr. Meta Dobnikar, vodja Sektorja za znanost na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije, turško delegacijo pa g. Alpaslan Mete Karaca, vodja Sektorja za dvostransko in večstransko sodelovanje Znanstveno-tehnološkega Sveta Turčije TÜBİTAK.

Meddržavna komisija je obravnavala 29 skupno oddanih in ocenjenih prijav v zvezi z Javnim razpisom za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Republiko Turčijo v letih 2019–2022 in izbrala 4 slovensko-turških bilateralnih projektov, ki jim je določila tudi višino sofinanciranja na obeh straneh. Zaključki zasedanja meddržavne komisije in seznam sprejetih projektov, izbranih za obdobje 2019-2022 so v Prilogi.

 

Priloga:

 

Stran ureja: Frančiška Rožič-Novak Zadnja sprememba: 18.10.2019
Datum: 24.05.2019