Mednarodno sodelovanje

Slovaška

Rezultati razpisov in pozivov

Rezultati Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenega in tehnološkega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Republiko Slovaško za obdobje 2008 in 2009

Objavljamo rezultate Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenega in tehnološkega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Republiko Slovaško za leti 2008 in 2009 (z možnostjo podaljšanja za šest mesecev).

Na podlagi dvostranskega Javnega razpisa za znanstveno in tehnološko sodelovanje med Republiko Slovenijo in Republiko Slovaško je dne 25.septembra 2008 v Bratislavi potekalo 2. zasedanje skupnega slovensko-slovaškega odbora. Izmed 38 predlogov projektov, ki so se prijavili na Javni razpis so predstavniki slovenske in slovaške delegacije izbrali in sprejeli v sofinanciranje 11 projektov.

Priloge:
  • Protokol 2. zasedanja slovensko-slovaškega skupnega odbora za sofinanciranje znanstveno-tehnološkega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Republiko Slovaško za obdobje 2008 - 2009 in seznam odobrenih slovensko-slovaških znanstveno-tehnoloških projektov: