Iskanje    Kazalo    Novo    O agenciji    e-pošta   
 
   
Domov
 > Mednarodno sodelovanje > Dvostransko > Države > Nemčija > Rezultati razpisov in pozivov
Mednarodno sodelovanje
Nemčija
Rezultati razpisov in pozivov
Rezultati javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Zvezno republiko Nemčijo v letih 2018–2019

23. novembra 2017 je potekalo zasedanje Meddržavne komisije za sodelovanje med Slovenijo in Nemčijo za izbor skupnih projektov mobilnosti na področju znanstvenega sodelovanja. Slovensko delegacijo je vodil Tit Neubauer, vodja Službe za mednarodno sodelovanje in evropske zadeve na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije, nemško delegacijo pa Stephanie Knobloch, vodja sektorja za financiranje projektov za nemški jezik, program Alumni in mobilnost v znanosti, Nemške služba za akademske izmenjave (DAAD).

Meddržavna komisija je obravnavala 42 skupno oddanih in ocenjenih prijav v zvezi z Javnim razpisom za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Zvezno republiko Nemčijo v letih 2018-2019 in izbrala 16 slovensko-nemških projektov, ki jim je določila tudi višino sofinanciranja na obeh straneh.

Javni razpis za obdobje 2019–2020 bo predvidoma objavljen v mesecu aprilu 2018.

 

Priloga:

  • Protokol Meddržavne komisije s seznamom sprejetih projektov:
Stran ureja: Marjetica Primožič Datum: 27.12.2017