Mednarodno sodelovanje

Črna gora

Rezultati razpisov in pozivov

Rezultati Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Črno goro v letih 2016 - 2017 - Aneks k Protokolu četrtega zasedanja Mešane komisije za znanstveno in tehnološko sodelovanje med Republiko Slovenijo in Črno goro

V petek, 19. februarja 2016, je v Ljubljani potekalo četrto zasedanje Mešane komisije za znanstveno in tehnološko sodelovanje med Republiko Slovenijo in Črno goro. Sestanek sta vodili mag. Tea Glažar, vodja Službe za mednarodne odnose in evropske zadeve v Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije in Smiljana Prelević, sekretarka Ministrstva za znanost Črne gore. Od 34 prejetih predlogov projektov na Javni razpis za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Črno goro v letih 2016 - 2017, (Uradni list RS št. 26/15) je bilo potrjenih 27 skupnih projektov.

Izbor prijav za sofinanciranje postane uradno veljaven, ko direktor agencije podpiše sklep o sofinanciranju.

Prilogi:
  • Protokol 4. zasedanja mešane komisije:

 

  • Tabela odobrenih projektov:

 

V Ljubljani je bil dne 10.5.2016 in v Podgorici dne 12. 5. 2016 podpisan Aneks k Protokolu četrtega zasedanja Mešane komisije za znanstveno in tehnološko sodelovanje med Republiko Slovenijo in Črno goro. Spremembe so izvedene pri projektih v prilogi 2 k Protokolu pod zaporednimi številkami 12, 23 in 27.

Prilogi:
  • Aneks k protokolu četrtega zasedanja:

 

  • Tabela odobrenih projektov: