Iskanje    Kazalo    Novo    O agenciji    e-pošta   
 
   
Domov
 > Mednarodno sodelovanje > Dvostransko > Države > Črna gora > Rezultati razpisov in pozivov
Mednarodno sodelovanje
Črna gora
Rezultati razpisov in pozivov
Rezultati Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Črno goro v obdobju od 01.08.2018 do 31.07.2020

V Podgorici je 6. julija 2018 potekalo 5. zasedanje slovensko-črnogorske mešane komisije za znanstveno in tehnološko sodelovanje.

Slovensko delegacijo je vodil g. Tit Neubauer, vodja Službe za mednarodno sodelovanje in evropske zadeve na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije, črnogorsko delegacijo pa gospa Smiljana Prelević, Ministrstvo za znanost Črne gore.

Mešana komisija je med 45 predlogi bilateralnih projektov, prispelih na Javni razpis za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Črno goro v letih 2018 -2020, izbrala 30 projektov, ki bodo sofinancirani v obdobju od 01.08.2018-31.07.2020. Pri tem je prednostno obravnavala projekte, ki jih vodijo raziskovalci, ki v dosedanjih razpisnih obdobjih še niso bili sofinancirani. Slovenska stran bo pri 6 odobrenih projektih dodatno sofinancirala daljše obiske črnogorskih mlajših raziskovalcev v Sloveniji.

 

Prilogi:

  • Protokol 5. zasedanja mešane komisije za znanstveno in tehnološko sodelovanje med Republiko Slovenijo in Črno goro:

 

  • Tabela odobrenih projektov:
Stran ureja: Katarina Seršen Datum: 18.07.2018