Iskanje    Kazalo    Novo    O agenciji    e-pošta   
 
   
Domov
 > Raziskovalni programi > Novice
Raziskovalni programi
Novice, obvestila
Raziskave tematike SARS-CoV-2 (v nadaljevanju: COVID-19) v okviru raziskovalnih programov

Vodje raziskovalnih programov lahko raziskovalni interes vsebinsko razširijo na neposredne ali posredne raziskave v povezavi s pandemijo COVID-19.

(Ljubljana, 26. 3. 2020) V skladu s sklepom ZSA z dne 25. 3. 2020 vabimo vse programske skupine, ki lahko s svojim raziskovalnim delom prispevajo k reševanju problematike, povezane s pandemijo COVID-19, da, kjer je smiselno in mogoče, prilagodijo ali preusmerijo raziskave, ki so jih predložile ob zadnji prijavi za ocenjevanje raziskovalnih programov.

Vodje programskih skupin, ki bi preusmerile raziskave, pozivamo, da po elektronski pošti skrbnike programov na agenciji obvestijo o osnovnih smereh prilagojenih ali preusmerjenih raziskav, ki se bodo izvajale v obstoječem obsegu raziskovalnega programa. Ob ocenjevanju vmesnih poročil raziskovalnih programov bomo s tako spremenjeno tematiko raziskav seznanili ocenjevalce. Znanstveni svet agencije poziva vodje programskih skupin, naj bo prilagoditev ali preusmeritev raziskav premišljena.

Povezane novice:
Informacija o javnih razpisih, ki so jih objavile države članice EU, partnerske države in Kitajska na področju raziskav in razvoja v povezavi z novim koronavirusom (16.03.2020)
 

Stran ureja: Silvia Bodanec Datum: 26.03.2020