Novice, obvestila

Objavljen nov razpis CERIC-ERIC za dostop do integriranih multidisciplinarnih infrastruktur na področju materialov in biomaterialov

Obveščamo vas, da je CERIC-ERIC (ang. Central European Research Infrestructure Consortium) objavil nov razpis za dostop do integriranih multidisciplinarnih infrastruktur na področju materialov, biomaterialov in nanotehnologije. Razpis ponuja preko 50 komplementarnih mehanizmov, omogoča pridobitev podpore za mobilnost za dva uporabnika na projekt ter prispevek k visoko kakovostnim objavam v odprtem dostopu. 

Roka za oddajo vlog sta 1. 3. 2019 do 17. ure (t.i. pred-evalvacija, ki omogoča izboljšave predloga prijave)  in 1. 4. 2019 do 17. ure (priporočena prijava za prijavitelje, ki uporabljajo vse z razpisom CERIC-ERIC zahtevane tehnike).

Povezava na razpis je objavljena na spletni strani CERIC-ERIC.

Kontakt preko elektronske pošte - CERIC pisarna za uporabnike: useroffice@ceric-eric.eu

---

CERIC-ERIC je distribuirana raziskovalna infrastruktura za raziskave na področju materialov. Raziskovalcem vseh narodnosti prek mednarodnih razpisov ponuja prost dostop do več kot 50 raziskovalnih infrastruktur. Podrobni opisi razpoložljivih mehanizmov so dostopni na povezavi.

---

CERIC je brezplačno dostopen raziskovalkam in raziskovalcem z vsega sveta ob spoštovanju pogojev, da so rezultati objavljeni in vsebujejo navedbo afiliacije CERIC. Poleg zgoraj navedenega je na voljo delna finančna podpora mobilnosti ter individualizirana podpora bodisi pripravi prijav, bodisi meritvam ali analizi podatkov.