Iskanje    Kazalo    Novo    O agenciji    e-pošta   
English  
   
Domov
  > Novice
Novice, obvestila
Udeležba predstavnice ARRS v programu IVLP 2017 #HiddenNoMore

Zgodaj poleti je Veleposlaništvo Združenih držav Amerike v Sloveniji, s katerim že drugo leto zapored sodelujemo pri izvedbi projekta Komuniciranje znanosti, nominiralo Tino Vuga, predstavnico za odnose z javnostmi ARRS za udeležbo v programu International Visitors Leadership Programme (IVLP) z naslovom #HiddenNoMore (Nič več skrite): opolnomočenje žensk na vodilnih položajih na področjih znanosti, tehnologije, tehnike in matematike (STEM). Pozno poleti je bilo za udeležbo v programu izbranih 50 udeleženk iz 50 držav.

Program vključuje več mest v ZDA, vse od Washingtona do Los Angelesa in poteka med 8. in 27. oktobrom 2017.

Program »IVLP #HiddenNoMore« je prvi te vrste, izhajajoč iz filma Hidden Figures (Skrite osebnosti). Programi IVLP so osrednji programi izmenjave Zunanjega ministrstva ZDA (U.S. Department of State) , ki potekajo že od leta 1940.

Tina med bivanjem v ZDA piše spletni dnevnik (blog), v katerem želi deliti vpogled v program in aktivnosti ter ponuditi reflektiven pogled z širšega družboslovnega vidika in vidika komuniciranja znanosti.

Vljudno vabljeni, da sledite zapisom, jih delite ali pošljete komentar.

Za dostop sledite povezavi:

IVLP
Visit of the ARRS representative at IVLP 2017 #HiddenNoMore

 

 

***
Spletni dnevnik ne odraža stališč Javne agencija za raziskovalno dejavnost RS ali Zunanjega ministrstva Združenih držav Amerike (U.S. Department of State).

Stran ureja: Tina Vuga Datum: 20.10.2017