Mednarodno sodelovanje

Nemčija

Rezultati razpisov in pozivov

Rezultati Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Zvezno republiko Nemčijo v letih 2019–2020

22. novembra 2018 je potekalo zasedanje Meddržavne komisije za sodelovanje med Slovenijo in Nemčijo za izbor skupnih projektov mobilnosti na področju znanstvenega sodelovanja. Slovensko delegacijo je vodil Tit Neubauer, vodja kabineta ministra na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije, nemško delegacijo pa Stephanie Knobloch, vodja sektorja za financiranje projektov za nemški jezik in mobilnost v znanosti, Nemška služba za akademske izmenjave (DAAD).

Meddržavna komisija je obravnavala 25 skupno oddanih in ocenjenih prijav v zvezi z Javnim razpisom za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Zvezno republiko Nemčijo v letih 2019-2020 in izbrala 17 slovensko-nemških projektov, ki jim je določila tudi višino sofinanciranja na obeh straneh.

Zaključki zasedanja meddržavne komisije in seznam sprejetih projektov, izbranih za obdobje 2019-20120 so v Prilogi.

 

Priloga:

  • Protokol Meddržavne komisije s seznamom sprejetih projektov:

 

Obvestilo

Državi sta se z aneksom k Protokolu dogovorili o podaljšanju bilateralnih projektov za eno leto.
 

Opomba

Državi sta sklenili z aneksom k protokolu podaljšanje potekajočih projektov 2019 -2020 za eno leto, to je do 31. 12. 2021: