Iskanje    Kazalo    Novo    O agenciji    e-pošta   
 
   
Domov
 > Mednarodno sodelovanje > Dvostransko > Države > Kitajska > Rezultati razpisov in pozivov
Mednarodno sodelovanje
Kitajska
Rezultati razpisov in pozivov
Rezultati Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Ljudsko republiko Kitajsko v letih 2018 – 2020

Objavljamo izbor prijav za sofinanciranje z Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Ljudsko republiko Kitajsko v letih 2018 – 2020 (Uradni list RS, št. 58/17) v obliki Protokola 12. zasedanja slovensko-kitajskega odbora za znanstveno in tehnološko sodelovanje, ki sta ga dne 26. marca 2018 v Ljubljani podpisala Tit Neubauer, vodja Službe za mednarodne sodelovanje in evropske zadeve Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije in Chen Linhao, namestnik generalnega direktorja Oddelka za mednarodno sodelovanje, Ministrstvo za znanost in tehnologijo Ljudske republike Kitajske.

Slovensko-kitajski odbor za znanstveno in tehnološko sodelovanje je na 12. zasedanju izmed 67 skupnih prijav, ki so bile z obeh strani prejete, veljavne in ocenjene izbral v sofinanciranje 24 prijav, ki so navedene v Prilogi II. Protokola 12. zasedanja slovensko-kitajskega odbora za znanstveno in tehnološko sodelovanje.

 

Priloga:

  • Protokol 12. zasedanja slovensko-kitajskega odbora za znanstveno in tehnološko sodelovanje:

 

Stran ureja: Marjetica Primožič Datum: 24.04.2018