Mednarodno sodelovanje

Japonska

Dogodki

EU-Japonski center za industrijsko sodelovanje organizira tečaj »Japan Industry Insight«

Tokio
27. september – 22. ali 29. oktober 2004

EU-Japonski center za industrijsko sodelovanje (EU-JAPAN Centre for Industial Co-operation) prireja izobraževalni tečaj »Japan Industry Insight«.

Kraj: Tokio
Trajanje: 27. september – 22. ali 29. oktober 2004
Briefing: 02. julij 2004 v Bruslju
Rok prijave: 28. maj 2004

Stroški:
Mednarodne prevozne stroške in dnevnice krije udeleženec oz. podjetje, ki ga pošilja.
EU-japonski center udeležencem krije stroške programa in namestitve v enoposteljnih sobah. Evropska komisija zagotovi 10.000 ¥ na dan udeležencem iz malih in srednjih podjetij (z manj kot 250 zaposlenimi, manj kot 40 mio € prometa in bilanco podjetja do 27 mio €) kot pomoč pri kritju stroškov bivanja na Japonskem.

EU-Japonski center za industrijsko sodelovanje je neprofitna organizacija, ki sta jo ustanovila, jo sofinancirata in skupno vodita Evropska komisija in japonsko Ministrstvo za gospodarstvo, trgovino in industrijo z namenom pospeševanja sodelovanja na področju industrije med EU ion Japonsko.. V ta namen EU-japonski center organizira izobraževalne tečaje za menedžerje iz EU držav in na ta način nudi podjetjem informacije glede poslovanja na Japonskem. Tečaji trajajo 4-5 tednov in so namenjeni menedžerjem, ki se ukvarjajo s strategijo poslovanja z Japonsko in jim omogočajo vpogled v japonsko industrijo in japonsko poslovno okolje.

Podrobnejše informacije in prijavni obrazci: http://www.eujapan.com/europe/hrtp_eu.html