Dogodki

5. Slovenski forum inovacij

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
2. in 3. december 2010

Med 2. in 3. decembrom 2010 bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal 5. Slovenski forum inovacij, ki ga organizira Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI). Zanimiv program, razdeljen na odprti oder, mednarodni program, poslovno-informacijski program in program za mlade je dostopen na uradni spletni strani foruma.

Javna agencija za raziskovalno dejavnost RS (ARRS) letos prvič aktivno sodeluje na Slovenskem forumu inovacij. Direktor ARRS, dr. Franci Demšar, bo sodeloval na dveh okroglih mizah, in sicer uvodni okrogli mizi 2. decembra 2010 z naslovom Izzivi povečanja deleža inovativnih storitev v bruto domačem proizvodu in na okrogli mizi 3. decembra 2010 na temo državnih mehanizmov za podporo prenosa znanja na trg, ko jo koordinira Tehnološka agencija Slovenije (TIA).

Strokovnjaki ARRS bodo sodelovali v poslovnih stičiščih, poleg tega bo informacije o ARRS in možnostih sofinanciranja raziskovalne dejavnosti mogoče dobiti tudi na predstavitvenem pultu agencije.

Poleg osrednjega dela dogodka - razstave 52 inovativnih proizvodov, storitev in poslovnih modelov - so pomemben del Slovenskega foruma inovacij tudi:

Prav posebej vabljeni tudi na slavnostno razglasitev najboljših inovacij v posamezni kategoriji, ki bo 2. decembra 2010 ob 14. uri!

VSTOP PROST!